Aliments i complements per animals!

PINSOS J.VALLS

Comercial de Pinsos J.Valls som una empresa de la comarca d'Osona dedicada al món de la distribució de pinsos i complements per animals i biocides.

 

Des de l'any 1965 aquestes lletres "J.Valls" representaven una empresa de producció i comercialització de pinsos de tota mena que cobrien les necessitats dels seus clients amb dedicació i estima per la feina ben feta. Avui, volem continuar mantenint aquests valors i saber fer, adaptant-nos als nous temps i exigències del mercat.

 

Especialitzats en l'alimentació i el benestar de tota mena d'animals, tant de particulars com de professionals. A Comercial de Pinsos J. Valls, podràs trobar aliments i complements per a cavalls, animals de companyia i per qualsevol tipus d'explotació ramadera.

 

També disposem d'un ampli ventall d'opcions dins del món dels biocides i plaguicides, passant en nota per la indústria càrnia, explotacions ramaderes, fins a les agrobotigues que requereixen els nostres productes.

 

Les marques que treballem són totes de primera línia i referents dins del sector, cada una dins de la seva especialització, i això permet que puguem aportar les últimes novetats dins de cada un. Al mateix temps tenim recursos i capacitat d'assessorament a nivell pràctic i tècnic per trobar solucions als problemes actuals i de futur del sector de qualsevol dels nostres clients.

 

En la fabricació i desenvolupament de qualsevol dels nostres productes es té molt present el respecte i la protecció del medi ambient, amb l'ús d'ingredients homologats, adaptant-nos així a la normativa de la Comunitat d'Economia Europea.

 

Representem tot un equip multidisciplinari, implicat, compromès i amb uns valors molt clars: confiança, rapidesa i solucions per totes les necessitats.

ELS PRODUCTES

NANTA

PAVO

ARION

Tot tipus d'animals.

Líder al mercat espanyol en pinsos compostos.

Cavalls.

El millor aliment per al teu cavall. Essentials, Sport i Cria.

Gats i Gossos.

Descobreix l'àmplia gama de pinsos per a mascotes.

INDÚSTRIA CÀRNIA i RAMADERIA

AGROCONSUM

Entrega a domicili!

FORMULARI CONTACTE

Enviant Formulari...

Error al servidor.

Formulari rebut.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

T. 633.068.694

comercial@pinsosjvalls.com

www.pinsosjvalls.com

Aliments i complements per animals!
Aliments i complements per animals!